pátek 22. srpna 2008

21.8. - 103. den

Dnešní odpoledne se nad očekávání vyvedlo. Původně jsme vyrazili na festival "Na ulici" s tím, že se děti podívají na pohádku, pak si Jirka poslechne Wabiho Daňka a pojedeme domů.

U jeviště bylo narváno, takže mé plány, jak se Jirka s dětmi bude dívat na pohádku a já mezitím dojdu Tomíkovi koupit bačkorky do školky, padly, neboť dostat se s kočárem v centru města do jakéhokoli obchodu, je úkol hodný vzpěrače a to já opravdu nejsem :). Takže jsme s Lukym vyrazili na procházku s tím, že až pohádka skončí, sejdeme se a uvidíme, co dál. Když Otesánek sežral všechny děti, sešli jsme se se zbytkem "výpravy"(Jirka, Tom, Maruška, Saša, Kačka a Moni), posvačili, podrbali, poplánovali na zimu, a protože bylo nádherně, vyrazili na věž.

Jirka s Lukášek zůstali na náměstí, pozorovali lidi a poslouchali. A nás čekaly schody. Kolik jich bylo nevím, protože jsme je zapomněli počítat... :).

Ačkoliv jsem měla trochu obavy, jak to Tomík vyšlape a vyleze, nakonec bylo vše v pohodě a ani ostré schody těsně pod vrcholem mu nedělaly potíže.

Původní plán zněl, že v pět pojedeme domů, ale nikomu se nechtělo, mě se nechtělo vymýšlet večeři a byla to poslední možnost, jak ještě pobýt s Sašou a holkama. Tak jsme si dali něco k jídlu a vyrazili k Muzeu a fontáně. Tam se dětem tak líbilo, že v podstatě nebylo možné je odtamtud dostat (hlavně Lukáše), ani když už byly celé zmáčené (hlavně Lukáš :D ).


A nakonec ještě tradiční foto u Hurvínka a vyrážíme směrem k Saskému mostu k autu. Všichni jsou pěkně rozdovádění, tak se jim to snad líbilo a budou pěkně spinkat..... :).


Žádné komentáře: